die motor: een microcontroller, 505 mAh ba

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

die motor: een microcontroller, 505 mAh ba

yaya2017
Ik heb beloofd dat de schoenen me zullen verplaatsen. Nike zegt dat het Nike Roshe Run Damen dragen ervan net zoiets zal zijn als het voor de eerste keer proberen Nike Roshe Run Femme van een afstandsbediening van een tv. Ik ben mijn hele leven opgegroeid met afstandsbedieningen.
Nike Air Max 270 Mujer 
"Ik ben oud genoeg om te onthouden wanneer je van de bank moest stappen om het kanaal te veranderen, alsof het dat niveau van wow is", zegt Dustin Tolliver, senior productdirecteur www.juicerulez.nl basketbalschoenen.

Aanpassen van BB's voorganger, de HyperAdapt 1.0, debuteerde in 2016 als een beperkte run voor $ 720. Die eerste doorbraak was groter, lelijker. Datzelfde jaar Nike Roshe Run Damesverkocht Nike 89 paar high-top adaptieve fit Mags, net zoals die in Back to the Future Deel II. Deze sneakers waren meer nieuw, en ze waren zeker niet gebouwd voor een grote consumentenmarkt. Nike Air Pegasus 89 Heren De Adapt BB zijn iets compleet nieuws. Ze zien af ??van alles wat op een veter lijkt, en ze verzenden met Bluetooth-connectiviteit, Nike Air Max 90 Womens zodat dragers hun schoenen kunnen aanspannen en losmaken van hun telefoon. Ze kunnen zelfs de kleur kiezen die de sneakers uitstoten in de aanhaalmodus. Adapt Nike Air Max 1 Womens BB debuteert op de NBA-rechtbank op zowel Jayson Tatum wanneer hij tegen de Raptors speelt en op Luka Don?i? wanneer hij tegen de Spurs speelt. Beide games zijn op 16 januari. www.annasantander.es Nike heeft eerder connected footwear ingebouwd - denk aan de Nike + iPod en de Nike + Training? - maar het bedrijf is serieus bezig met het maken van adaptieve pasvorm. Een mysterieuze Nike M2k Tekno Femme maar schijnbaar grondig uitgebouwde routekaart van producten wordt me meerdere keren genoemd tijdens mijn bezoek. Ik heb de indruk dat Nike adaptieve fit-technologie wil hebben om een ??data-aangedreven Nike Free Run 3.0 Womens platform te zijn met een legendarische productlijn. Net zoals we naar de originele iPhone kijken om te zien Nike Air Presto Herren hoe ver we met smartphones zijn gekomen, zullen we de originele adaptieve schoenen bekijken en ons verwonderen over het feit dat we ooit veters hebben gebruikt.

Deze nieuwe Nike Blazer Low Womens schoenen zijn "slim", maar niet in de meest voor de hand liggende betekenis. Op dit moment volgen ze zelfs geen stappen of activiteitenniveaus. Ze worden gewoon strakker en losser Nike Air Max 90 Womens bij het aanraken van een app of wanneer iemand zijn of haar voeten erin steekt.

"Wat we wilden doen, was iets oplossen waarvan we wisten dat de consumenten eerst als een probleem wilden, Nike Internationalist Womens omdat we kijken naar dingen als stap tellen en het bijhouden van activiteiten als gemakkelijke dingen om daaraan toe te voegen, maar het is niet noodzakelijk de reden dat je naar buiten zou gaan Nike Air Max 90 Womens Pink om de ", zegt Jordan Rice, senior director Smart Systems Engineering bij Nike. Hij heeft waarschijnlijk Nike Air Force 1 Femme gelijk. Natuurlijk zou het leuk zijn als ik één ding minder kon dragen en opladen, maar mensen houden van hun Apple Watches and Fitbits. Ze hoeven niet onmiddellijk in een Adidas ZX 750 Mujer schoen te worden gevolgd. Hoewel de Adapt BB er opmerkelijk anders uitziet dan de HyperAdapt 1.0, heeft de grotere innovatie te maken met wat Nike de 'kantmotor' noemt. Elk onderdeel Adidas Superstar Damskie dat nodig is om de schoen slim te maken, leeft in die motor: een microcontroller, 505 mAh batterij, gyroscoop, versnellingsmeter , Bluetooth-module, motor, verlichting, druksensor, capacitieve Nike Air Presto Womens aanraaksensor, temperatuursensor en draadloze laadspoel.