m vormen en personaliseert een aantal knoppe

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

m vormen en personaliseert een aantal knoppe

yaya2017
Toen ontmoette een droom uit 1989 de vermoeiende Nike Air Max 95 Mujer realiteit van 2019. Frisse out of the box, Nike's aangesloten schoenen bevelen een software-update aan - die een aantal brak. Het is meer dan een schande, maar het heeft een waarheid Nike Internationalist Mujer blootgelegd die Nike Air Max 90 Damskie herhaald wordt over de toekomst van allerlei producten: als iets met internet in contact Nike Air Pegasus 83 Womens staat, heb je het niet echt onder controle. Mike, een sneakerverzamelaar in Virginia, vertelde me zijn dure schoenen waren plotseling niet eens meer nuttig als ... schoenen. Nike Air Max 95 Damskie De software-update via zijn Android-telefoon beschadigde de "kantmotor", zodat de sneaker zich niet kon vastzetten, zelfs met handmatige knoppen. "Het geheel is onwerkelijk", zei Mike,Adidas Superstar Femme  die sprak over de voorwaarde om zijn achternaam niet te gebruiken omdat hij is in de schoenenverkoopafdeling en vreesde voor vergelding. Volgens Nico heeft het probleem betrekking op een klein  aantal klanten, hoewel de app een score van 2,4 sterren heeft in Google Play Store. De zelfveters zijn nauwelijks het eerste 'slimme' ding om te gebruiken wordt dom. We hebben gezien dat Nike Air Max TN Femme Nest-thermostaten eigenaren en Tesla's die na een over-the-air-update niet storen bevrijden, een fenomeen dat 'bricking' wordt genoemd. Als een gadgetrecensent ben ik buitengesloten door een slim slot en ben ik om drie uur 's nachts gewekt door een aangesloten brandalarm dat Nike Air Pegasus 83 Womens schurkenstaat.

Deze ervaringen hebben een profane naam, en zelfs een Twitter-feed. De term is een spel over de ongemakkelijke adolescentie van het Internet der Dingen, of IOT, het idee Nike Air Max Thea Womens van Silicon Valley dat het verbinden van gewone objecten met een netwerk huizen, steden, boerderijen en , in het geval van Nike, voeten. Ondanks de frequente gezichtplanten verdwijnen Nike Air Max 720 Femme gekoppelde gadgets niet. Er moet een argument worden aangevoerd om deze technologie langzaam te gebruiken, vooral als het triviale voordelen biedt. Maar connectiviteit is al standaard aan het worden op nieuwe auto's, luidsprekers, thermostaten en deurbellen - sommige zijn best handig. De wereld zal tegen 2020 bijna 19 miljard verbonden 'dingen' hebben, het aantal verdrievoudigt vanaf 2016, schat Gartner. Er staat een ton op het spel voor onze veiligheid en privacy, om nog Adidas NMD Femme maar te zwijgen over gezond verstand en geld. Dus hoe krijgen we de goede verbonden dingen en vermijden degenen die op het internet van een (expletieve) lijst terechtkomen? Nike Nike Air Max TN Damskie zegt dat het nu zijn schoenen heeft gerepareerd, maar we kunnen een paar dingen leren over controle houden over hoe het hen in de eerste plaats heeft dichtgesmeten.

Wat is echt een Nike Dunk Sky High Womens aangesloten schoen - of slimme luidspreker, thermostaat of ander verbonden ding? Het is een manier voor een bedrijf om in je leven te blijven. Voordat je er een mee naar huis neemt, kun je het beste Nike Air Max 270 Femme vragen of het echt relatiemateriaal is. Natuurlijk presenteren de fabrikanten het niet op die manier. Nike zegt dat de power-lacing technologie in de Adapt BB sneakers de pasvorm van Nike Air Force 1 Mujer de schoen mogelijk maakt om aan de veranderende behoeften van atleten aan te passen. Een kabel trekt Nike Air Max TN Dam de schoenen aan als je op een knop drukt of op een smartphone-app tikt. Ik herinner me de schoenen in 'Terug naar de toekomst 2' niet met een app om te bedienen. De app van Nike Nike Air Max Tavas Mujer laat je een precieze pasvorm vormen en personaliseert een aantal knoppen. Maar ze zijn al van plan om meer te doen: binnenin de schoenen is er ook een accelerometer, gyroscoop, capacitieve Nike Air Max 95 Mujer en temperatuursensor die kan worden ontgrendeld met software-updates om informatie te verzamelen over je stappen, prestaties of ... wie weet.